TÖBB, MINT EGY EGYSZERŰ FÉNYKÉP

TERMÉKFOTÓ, TÁRGYFOTÓ, REKLÁMFILM, INTERJÚ

Egy jó termékfotó, reklámfilm, interjú titka az, hogy eladja a terméket, vagy szolgáltatást, sokszor akkor is, ha a látogatónak nincs is rá különösebben szüksége. Webáruházaknak elengedhetetlen, hogy olyan termékfotói legyenek, amik valóban eladják a terméket, de egy szépségszalonnak a szórólapján is jobban mutat egy profi fotó az akciós termékről, mint egy amatőr telefonos megoldás.
Fotózás. Termékfotózás, Tárgyfotózás
Fotózás. Termékfotózás, Tárgyfotózás

SZOLGÁLTATÁSAINK

Termékfotózás:  minden vállalkozás számára elengedhetetlenül szükséges, a termékfotó, vagy a szolgáltatásának pillanatának megörökítésének minősége. Bízza ránk a fotó készítést, professzionális minőségben készítjük el vállalkozása számára a szükséges termékfotókat. A jó termékfotó megragadja a potenciális vásárlók képzeletét. 
Tárgyfotózás: jelentősége jelentősen megnőtt napjainkban, ahogy a kereskedelem jelentős része az Internetre fókuszálódott. A tárgyfotók alapján dönt a vásárló, vagy a szolgáltatást kereső, ha a tárgyfotó megnyerő, az üzletileg már fél siker.
Reklámfilm: igen kiemelkedő és fontos szerepe van a vállalkozásod identitásának kialakításában. Egy 20-30 másodpercig tartó reklám-spottal több információt közölhetsz a célcsoportoddal, mint egy néhány szavas mondattal. A grafikai anyagoknál +60-70%-al hatékonyabban működnek a reklámfilmek. Ezen reklámfilmek nem stúdióban készülnek, hanem helyszíneken. Tehát pl; egy autókozmetikánál a helyszínen egy előre megbeszélt munkafolyamatot, vagy élethelyzetet filmezünk profi kamerával, melyet után gondos utómunkálatokat követően alkalmas lesz a Youtube, Facebook és más online felületeken elhelyezni. (Nagyon hatékony!)
 
Interjú: Értékes, meggyőző, kiváló presztízs értékkel rendelkező cikket írunk interjúból! Akár személyes kiszállással, vagy a félénkebb megrendelőknek lehetőséget biztosítunk, az okos telefonjára rögzített interjú befogadására is. Ezt követően komoly és hozzáértő újságírással foglalkozó szakembereink minőségi cikket fogalmaznak meg a hang anyagból amelyet több, nagy látogatottságú oldalakon, blogokban tesszük közzé.

Kapcsolat

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kreatív Inas. Az Ön szolgálatában
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.
+36/70-364-1441
info@kreativinas.hu

Marketing, szövegírás, weboldal készítés, grafikai kivitelezések, reklámanyagok készítése
Grafikai munkák, reklámanyagok
Szövegírás, marketing szövegírás, tartalommarketing
 
Kapcsolat

info@kreativinas.hu

Adószám: 56948086-1-27
Közösségi adószám: HU56948086

Székhely (Levelezési cím): 8089. Vértesacsa. Rákóczi Ferenc utca 25

CSAK LEVELEZÉS!
Kövess minket