A Te személyes Instagram menedzsered

Béreld fel a Kreatív Inast Instagram menedzserként, és szerezz valódi követőt és lájkot, hozzászólásokat.  

Instagram szolgáltatás. Kreatív Inas

Segítünk abban, hogy minél több valós Instagram-követőt szerezz. Semmi hamisítvány, sem bot. Csak valódi emberek dolgoznak a fiókon. Ahogy lennie kell.

5 ok, amiért a több Instagram követő óriási lehetőséggel jár

Szeretnéd tudni az előnyeit annak, hogy miért jó ha több Instagram követőd van? Szeretnéd tudni, hogyan szerezhetnél több Instagram-követőt ?

Az Instagram 1 milliárd aktív havi felhasználójának körülbelül 90% -a lehet téged keres

ÉRDEKES TÉNY!

Sok az insta-blogger élvezi az ingyenes rendezvényjegyeket és a szállodai szobákat, ingyenes termékeket a nagy számú követők miatt. Amikor vállalkozásodnak megfelelő számú követője van az Instagramon, akkor más hírességek és márkák is követnek téged. 
5 ok, amiért több Instagram-követő előnyös
5 ok, amiért több Instagram-követő előnyös

Ha többet szeretnél tudni, akkor olvasd tovább.

Számos előnye van annak, ha híres ember vagy az Instagram-on; az alábbiakban felsorolunk néhány okot: 1. Híres leszel: A hírnévnek megvannak a maga előnyei. Például felismernek, bárhová is mész. 2. Elképesztő lehetőségeket kaphatsz, ha híres vagy.  Az emberek hallgatni fogják, amit mondasz. Hitelességet fognak szavazni neked. 3Szeretni fognak.
01.
02.
03.
Az Instagram nagyszerű módja az emberekkel való kapcsolattartásnak.
Nagyon hasznos lehet, ha hatalmas számú követőid vannak az Instagramon.
Híres leszel: A hírnévnek pedig megvannak a maga előnyei.
A Kreatív Inas segít abban, hogy minél több valós követőt szerezz az Instagramon. A több követő jobb társadalmi bizonyítékot és megnövekedett márkaismeretet jelent, ami több üzlethez, fizetett partnerséghez és értékesítéshez vezet a vállalkozásod számára!

+2 ok

1. A márkák gyakran reklámozási ügyleteket követően hatalmas rajongói táborral rendelkezett személyekkel/cégekkel mutatják be tevékenységüket, terméküket.


Pénzt kereshetsz, ha egyszerűen felkerülnek a termékeik az oldaladra. Óriásit profitálhatsz belőle. Például, ha egy márka ajánlatot kínál neked, akkor csak képet vagy videót kell közzé tenned a termékről, és cserébe nagy pénzt fizetnek (hiszen neked rengeteg követőd van).

Néha a szponzoráláson kívül a márkák társult linkeket is kínálnak, így ha valaki a linkje segítségével vásárolja meg a terméket, akkor további pénzt kereshetsz minden eladott termék után .

2 . Hasznos a vállalkozásod számára: Ha Instagram fiókot működtetsz saját vállalkozásod népszerűsítéséhez, a követők egyre több ügyfelet fognak vonzani. Márkád híresebbé válhat azzal, hogy követőid vannak. Összekapcsolhatod webhelyedet a fiókoddal azok számára, akik vásárolni szeretnének Tőled.

Ez növeli a webhely forgalmát. Legyél YouTuber : Ha több követőid vannak az Instagramon, akár YouTuberré is válhatsz. Csak indíts YouTube-csatornát, és kérd meg követőidet, hogy kövessenek téged a YouTube-on. Előnyöket szerzel a YouTube-on, és onnan is pénzt keresel.

Ingyenes dolgok beszerzése: Amikor egy új márka piacra kerül vagy új termékét dobja piacra, PR csomagokat küldenek azoknak, akik híresek az Instagramon. Teljesen ingyenes. Csak a közönséged számára kell közzétenni. Tehát, ha vannak Instagram-követőid, ingyenes dolgokat kaphatsz.

Az Instagram a lehetőségek helye, különösen, ha hatalmas az Instagram-követői táborod. Ez határozza meg, hogy milyen híres vagy. (hiszen az emberi agy így működik....te is oda szeretnél tartozni ahova a tömegek vonzódnak)

A hírnév sok előnnyel jár. Ha van üzleti fiókod, növelheted eladásaidat. Ha hozzáadod a vállalati linket a BIO-hoz, több ügyfelet szerezhetsz. Még magánszemélyként is kereshetsz pénzt márkaügyletekből, vállalati linkekből, és ingyenes dolgokat kaphatsz, még az elött, hogy a nyilvánosság számára elérhetőek lennének.

Hatalmad lesz arra, hogy befolyásold a közönséget, és arra késztesd őket, hogy hallgassák meg, amit mondasz.
Akár most indítottad egyszemélyes cégedet, akár egy 100 fős csapat tagja vagy, ha 2021-ben szeretnéd bővíteni vállalkozásodat, tudnod kell, hogyan szerezz több Instagram-követőt.

Miért? Mivel naponta 500 millió ember aktív az Instagramon, és 79% -uk keres valamilyen terméket vagy szolgáltatást a közösségi média platformon. Óriási közönség, aki aktívan keresi termékedet/szolgáltatásodat
A verseny azonban kiélezett. Több mint 25-30 millió Instagram fiókkal rendelkező vállalkozással/személlyel állsz szemben. És felejtsd el a kedvelések és követők vásárlását. Ezek az árnyékos taktikák nem fognak működni, és valóban károsíthatják vállalkozásodat.
Szerencsére az Instagram továbbra is több lehetőséget kínál a közönség bevonására és növelésére. A trükk az, hogy a Kreatív Inas lépést tart az új lehetőségekkel, és megtanultuk, hogyan használhatjuk őket.
 1. Létre hozzuk (amennyiben még nincsen) és optimalizáljuk profilodat.
 2. Folyamatosan kiváló minőségű tartalmat tegyél közzé, akkor biztosan nagyobb számú követőt fogsz látni.
 3. Rendszeres hozzászólások releváns profilokban.
 4. Kiválasztjuk a megfelelő tartalmat.
 5. Következetes és platform-specifikus márkahangot használunk.
 6. Vonzó, megosztható feliratokat készítünk.
 7. Optimalizáljuk a bejegyzéseket a megfelelő hashtagekkel.

Soha ne vásárolj Instagram követőket, inkább használd növekedési szolgáltatásunkat

Organikus Instagram növekedési szolgáltatásMit is kapsz az alábbi csomag kiválasztása után?

 
 • Napi szerves elkötelezettség
 • Rengeteg új követőt. Itt fontos megjegyezni, hogy kicsi Ország vagyunk, ezért a #-ek használata behúzhat külföldi releváns személyeket is kedvelőnek, de ezek természetesen valódi profilok, igazi emberekkel.
 • Növeljük a potenciális webhely forgalmát és ez által az értékesítést is
 • Növeljük a márka ismertségét és megismerését


100% SZERVES NÖVEKEDÉS


Mindig biztosítjuk a minőségi Instagram promóciót. Ez a szolgáltatás szupergyors szerves marketing-növekedési szolgáltatás.


MIRE VAN SZÜKSÉGÜNK?
Felhasználónév:
Jelszó:

Milyen gyorsan nő a fiókom?

 
Ez a tartalmadtól és néhány más változótól is függ. 

Csapatunk hasonló profilokkal fog foglalkozni az Te célzási utasításaid alapján, de rajtad múlik, hogy mindig kiváló minőségű tartalmat készíts. Ügyfeleink havonta általában 800 - 1500 új valós követőt kapnak átlagosan. De pontos számot senki sem tud garantálni. Kérlek ne bízz meg olyan oldalakban akik garantált követési számot tudnak biztosítani!

Az Instragram-fiókodnak kizárólag kézi támogatás révén soha nem fenyegeti a letiltás veszélye.

Letilthatják e miatt a fiókodat?


Nem! Biztosítjuk a maximális biztonságot. A követők és kedvelések valósak, organikusan építünk. Nem kell aggódod, mert nem fogunk spam jellegű követőket szállítani.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Kreatív Inas által végzett

Instagram-kompatibilis
Személyes menedzser
Részletes célzás
Szerves növekedés
Prémium támogatás

Instagram Bot hátránya

Irányelvek megsértése
Fiók felfüggesztése
Akció blokkok
Alacsony interakciós ráta
Rossz konverziós arány

Áraink

A csomag kiválasztásakor a kapcsolat űrlapra irányítjuk, ahol ismételten ki kell választani az adott csomagot és értelemszerűen a kért adatok megadását.

Érdekes tudományos tény!Amennyiben egy embernek egy adott témával vagy meggyőződéssel kapcsolatosan nincs saját véleménye, akkor nagy általánosságban a többségéhez csatlakozik. Ezt hívják csordaösztönnek amely már óvodás korban tökéletesen megfigyelhető.


Pszichológusok 3-5 gyerekekkel figyeltettek meg több személyt is, akik egy tárgy nevéről vitatkoztak. Egy kivételével mindenki ugyanazt a nézetet vallotta. A többségi véleményhez csatlakoztak a gyerekek is.

A résztvevő személyek közül négy személy a helyiségben maradt, egyikük az előbbi renitens volt. Miután ők egy másik tárgy elnevezéséről vitatkoztak, a gyerekek annak a személynek a véleményéhez csatlakoztak, aki előtte a többségét képviselte.

Ez kimutatja, hogy már a 3-5 évesen is felismerik a konszenzusos döntést, és abban meg is bíznak - vonják le a következtetést a kutatók.

Nem működik ez másként pl; az Instagram-on sem. Ugye? Ha látsz olyan bejegyzést amit legalább ezer személy megtekintett, hozzászólt, tetszik-elt, nagy valószínüséggel Te magad is elkezded követni a kép/videó posztolóját.
Kreatív Inas. Az Ön szolgálatában
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.
+36/70-364-1441
info@kreativinas.hu

Marketing, szövegírás, weboldal készítés, grafikai kivitelezések, reklámanyagok készítése
Grafikai munkák, reklámanyagok
Szövegírás, marketing szövegírás, tartalommarketing
 
Kapcsolat

info@kreativinas.hu

Adószám: 56948086-1-27
Közösségi adószám: HU56948086

Székhely (Levelezési cím): 8089. Vértesacsa. Rákóczi Ferenc utca 25

CSAK LEVELEZÉS!
Kövess minket