Arculat, reklámanyag, grafikai munkák nyomdakészre

Célunk a minőségi, költség hatékony, gyors munka, ügyfeleink maximális elégedettsége a mi örömünk is!

Grafikai tervezésekMindent megtervezünk, melyet igény esetén ki is nyomtatunk!

Személyes márkánk beazonosítása, a hatékony vizuális kommunikáció, az egyértelmű, célravezető, ám mégis az egyedi dizájn elengedhetetlen a piaci versenyben, ezért nem elhanyagolható az alapos és gondosan kivitelezett grafikai tervezés, amit a Kreatív Inas biztosít. 
Ha a leadni kívánt állományt nem tudod nyomdakész állapotban biztosítani, természetesen tudunk segíteni a szerkesztésben is.

A részünkre elküldött anyagot minden estben szakember is ellenőriz , így biztosra mehetsz, hogy hibásan nem lesz kinyomtatva.

Ha bármi problémát észlelünk, e-mailben jelezni fogjuk neked.

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSAINK

-Névjegykártya
-Szórólap, flyer
-Kártyanaptár
-Céges falinaptár
-Céges asztali naptár
-Céges speditőr naptár
-Asztali könyöklő naptár
-Levélpapír, számlapapír
-Dosszié - céges mappa
-Céges képeslap
-Meghívó
-Utalvány, ajándékkupon
-Prospektus, brossúra
-Plakát, banner
-Öntapadó matrica
-Jegyzettömb
A reklámgrafikai tervezés elsődleges célja az információközlés, egyszerű, közérthető nyelvezettel, esztétikus képeszközök felhasználásával, élvezhető módon. A jó design vagy grafika céltudatos tervezési folyamat eredménye, ami magas fokú szakmai tudást és széleskörű tájékozottságot követel meg a tervezőtől.

A tervezési munkák ugyanolyan fontos célja az esztétikai élmény nyújtása, a szem gyönyörködtetése, amely cél eléréséhez az alkotó művészi látásmódja és tehetsége szükséges. Grafikai stúdiónk munkatársai ezen tudás és látásmód birtokában, a megrendelőink érdekeit szem előtt tartva, gyors és precíz grafikai szolgáltatásokat. nyújtanak.
Küld el nekünk elképzelésedet és megvalósítjuk!

Névjegykártya, szórólap, prospektus, reklámtábla, és minden, ami nyomdai, grafikai munka.
Megtervezzük, le gyártatjuk, küldjük. Ennyire egyszerű.
Bármilyen felületen mutatnád be márkádat, egy jól elkészített, szinte kézzel fogható terv mellé egy rugalmas, gyors és elkötelezett csapatra van szükséged.

Grafikai tervezés és előkészítés.
Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a design tervezés területén is. Vállaljuk a grafikai tervezést, szerkesztést is. Tapasztalt grafikusaink segítenek, legyen szó logó, arculat, prospektus, plakát vagy akár csak céges névjegy elkészítéséről. Csak annyi a dolgod, hogy elképzelésidet, terveidet ismertesd velünk. Küld el képeket és a szövegeket gyorsan és egyszerűen az e-mail címünkre.


Megtaláltad!
Professzionális csapatunk egyaránt tökéletesíti legegyszerűbb ötleteidet és komplex elképzeléseidet is. Munkáinkban a stílus, a tartalom és a bizalom forr össze egy egésszé.
Reklámgrafikai, nyomdai, szórólapok készítése, gyors, pontos, szakszerű kivitelezése. Reméljük grafikai tehetségünkkel, akaratunkkal kölcsönösen sokat tehetünk a sikereiért!

Három egyszerű lépésben A RENDELÉS LEADÁSA!

terv, anyagleadás

Küld el nekünk tervedet, vagy a kész anyagot a kapcsolat menü pontra kattintva, vagy a kreativinas@gmail.com email címre

Soft Proofing
(EGYSZERŰ ELLENŐRZÉS)

Az egyszerű ellenőrzést gyakran használják mind a tervezők, mind a nyomdai előkészítők, hogy már a monitoron látott kép alapján dönteni tudjanak az egyes színek vagy szövegek megfelelőségéről.

vÉGÖSSZEG VISSZAIGAZOLÁS

Amennyiben mindent rendben találtunk, megkezdjük a gyártást és küldjük a terméket futárral
Kreatív Inas. Az Ön szolgálatában
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.
+36/70-364-1441
info@kreativinas.hu

Marketing, szövegírás, weboldal készítés, grafikai kivitelezések, reklámanyagok készítése
Grafikai munkák, reklámanyagok
Szövegírás, marketing szövegírás, tartalommarketing
 
Kapcsolat

info@kreativinas.hu

Adószám: 56948086-1-27
Közösségi adószám: HU56948086

Székhely (Levelezési cím): 8089. Vértesacsa. Rákóczi Ferenc utca 25

CSAK LEVELEZÉS!
Kövess minket